Homosexualilor din Romania li se pregateste un post de televiziune


Dupa ce au defilat la Gay Parade si urmeaza sa vizioneze Serile Filmului Gay, homosexualii din Romania vor avea, de la 1 octombrie, si un post de televiziune, cu nume angelic, ce se vrea educational, nu comercial si fara continut pornografic.

Televiziunea apartine asociatiei antidiscriminare "Be An Angel Romania" din Cluj Napoca. Directorul executiv Be An Angel, Lucian Dunareanu, a spus pentru HotNews ca noul post n-are scop comercial, ci educational.

Potrivit lui Dunareanu, Angelicuss TV se doreste a fi "un mijloc de comunicare in cadrul comunitatii noastre si de comunicare cu societatea civila, publicul larg din Romania". Investitia proprie a asociatiei este minima, tinand strict de servere, majoritatea capitalului tehnic fiind asigurat gratuit de un post gay din Germania, care urmeaza sa finalizeze livrarile de aparatura.

Dunareanu spera ca, peste un an, transmisiile TV online sa fie urmarite simultan de 100 de vizitatori.
El afirma ca pagina pe care sunt realizate transmisiunile de proba a atras de la bun inceput un numar important de accesari, dar si multe comentarii mai mult sau mai putin binevoitoare pe diverse site-uri si bloguri.

sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 13:43 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov