Basescu analizeaza varianta de a nu mai candida: Starea economiei, mai importanta decat presedintia - stiri romania libera -

Presedintele Traian Basescu analizeaza 'in mod deosebit' posibilitatea de a nu mai candida pentru un nou mandat de sef al statului. Basesscu a declarat joi ca o asemenea varianta de actiune constituie o posibilitate.

'Da, am in analiza si aceasta posibilitate, sau in mod deosebit aceasta posibilitate', a declarat Basescu, joi, la postul public de radio, intrebat daca se gandeste sa nu mai candideze la functia de presedinte al Romaniei.

Seful statului a atras inca o data atentia, din nou, ca nu a luat o decizie finala, mai ales ca in acest moment situatia economica a tarii este mai importanta decat candidatura sa.

Nu este pentru prima oara cand seful statului leaga o noua candidatura pentru mandatul de presedinte de evolutia economica a Romaniei. la mi jlocul lunii mai a acestui an, Traian Basescu afirma ca decizia de a candida pentru un nou mandat va depinde de eventualul 'derapaj' economic si social, conditionand intrarea in cursa electorala pentru Cotroceni daca se va dovedi ca Romania este 'pe un drum de iesire din criza'.

sursa:www.newz.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 13:54 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov