Nokia 6730 classic, un alt telefon dedicat numai utilizatorilor din reteaua Vodafone

Vodafone Romania a lansat un nou telefon disponibil doar pentru utilizatorii din reteaua sa: Nokia 6730 classic. Noul model ruleaza pe Symbian S60 si include capabilitati avansate de navigare prin GPS si pe internet, asemenea unui smartphone.
Deoarece toate modelele ce contin sintagma "classic", care provin de la Nokia, sunt candybar, nici 6730 nu face exceptie. Telefonul are conectivitate HSDPA cu viteza pana la 7,2 Mbps, ecran QVGA cu pana la 16,7 milioane de culori, camera foto cu rezolutie de 3,2 megapixeli si spatiu destocare pe cardul de 1GB inclus in pachet. In plus, telefonul este echipat cu aplicatii de vizualizare documente de tip office, un receptor GPS integrat, suport A-GPS si harti Nokia.Nokia 6730 poate fi achizitionat la un pret promotional de 169 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet, de 18,99 euro, incheiat pe doi ani. Cu acest abonament, clientii beneficiaza de 200 minute nationale si 1.500 minute in reteaua Vodafone, in fiecare luna.stocare pe cardul de 1GB inclus in pachet. In plus, telefonul este echipat cu aplicatii de vizualizare documente de tip office, un receptor GPS integrat, suport A-GPS si harti Nokia.Nokia 6730 poate fi achizitionat la un pret promotional de 169 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet, de 18,99 euro, incheiat pe doi ani. Cu acest abonament, clientii beneficiaza de 200 minute nationale si 1.500 minute in reteaua Vodafone, in fiecare luna.Cu ajutorul noului telefon, utilizatorii isi pot sincroniza agenda de contacte, calendarul si notele cuMS Outlook, iar
cu abonamentul de internet mobil, in valoare de 4,76 euro/luna (TVA inclus), isi pot citi e-mail-urile direct pe telefon, au acces la Messenger si la retelele de socializare Facebook si Twitter. Traficul este gratuit si nelimitat in cadrul portalului Vodafone live! si de 500 MB pe alte site-uri web.

sursa:www.romanialibera.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 15:43 by Dl. Calin and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov