Trei noi banci sunt tot mai aproape de a intra pe piata

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a aprobat, in sedinta de marti, autorizatiile de functionare pentru Banca Feroviara si GE Garanti Bank, precum si autorizatia de constituire a institutiei de credit pe care o va controla managerul de fonduri Horia Manda.

“Banca Nationala a acordat autorizatiile de functionare ca societati pe actiuni pentru cele doua banci (n.r. - Banca Feroviara si GE Garanti Bank) in sedinta de marti, dar acestea mai au de parcurs o etapa, mai exact trebuie sa fie aprobate si ca institutii de credit”, a declarat Cristian Popa, vice-guvernatorul BNR, adaugand ca nu se stie cat va dura pana cand cele doua societati vor primi si a doua autorizatie.

Banca Feroviara este constituita de omul de afaceri Valeriu Blidar, care mai detine si compania Astra Vagoane Calatori Arad. GE Garanti Bank are momentan calitatea de sucursala.

“Este adevarat ca momentul in care au demarat aceste proiecte este dificil pentru banci, dar Banca Nationala nu le va spune cum sa isi faca planul de business”, a completat Cristian Popa.


sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 14:05 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov