Pace în Coaliţie! Liderii PSD şi PD-L au decis, astăzi, să nu se mai atace în public

PSD şi PD-L au hotărât, astăzi, în cadrul unei şedinţe comune, să nu se mai atace în public şi să se abţină de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anunţat liderii social-democraţi.

Neînţelegerile din Coaliţie vor rămâne, de astăzi, în spatele uşilor închise ale celor două partide de guvernare. Asta au decis reprezentanţii PSD şi PD-L, în cadrul şedinţei comune de la Senat.

"În perioada următoare, s-a hotărât ca fiecare partid să se abţină de la a mai face comentarii la adresa unuia sau a celuilalt", a spus vicepreşedintele PSD, Constantin Niţă.

"O abordare tensionată între cele două partide este contraproductivă şi pentru partide şi pentru ţară. Din acest motiv, credem că este mai raţional să ne vedem de treburile ţării şi mai puţin de treburile existente între partidele noastre, de orgoliile existente între anumite persoane sau personalităţi", a explicat social-democratul.

Astfel, prima concluzie la care s-a ajuns, astăzi, şi, poate, cea mai importantă, este aceea că "toată lumea este de acord că trebuie să ne abţinem de la comentarii negative unul la adresa altuia", potrivit pesedistului.

"Nu au fost critici la adresa unuia sau altuia dintre partide, în şedinţa de astăzi", a asigurat Niţă.

Tot astăzi, Mircea Geoană a insistat asupra faptului că "nu este în regulă ce s-a întâmplat în ultima săptămână şi este cazul să ne întoarcem la problemele reale ale societăţii româneşti, la cele ale crizei economice cu care se confruntă ţara".

În cadrul aceleiaşi şedinţe, s-a luat în discuţie şi programul de 24 de măsuri anticriză pe care PSD-ul l-a propus partenerilor de guvernare.

În urma discuţiilor, s-a stabilit ca marţi, la ora 16:00, la Guvern, împreună cu ministrul Economiei, Adriean Videanu, şi cu comisiile PSD şi PD-L, să se analizeze propunerile PSD şi să se ajungă la un punct de vedere comun, în condiţiile în care FMI este prezent în Bucureşti şi analizează modul în care viitorul economiei poate fi ameliorat în perspectiva crizei economice.

PSD şi PD-L au discutat, astăzi, în şedinţă comună, despre viitorul guvernării. După atacurile extrem de dure de săptămâna trecută, astăzi, tonul a fost mai blând, iar liderii celor două partide s-au declarat pentru păstrarea Coaliţiei.

sursa:www.realitatea.net

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 15:30 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov