15,5 milioane de euro, cea mai mare tranzacţie din rezidenţial în 2009











Fondul de investiţii britanic Tri Investments a cumpărat o parte a complexului rezidenţial Perla Residence pentru 15,5 milioane de euro, realizând cea mai mare tranzacţie din rezidenţial, de la începutul anului.

Tri Investments a preluat 69 de unităţi rezidenţiale din Perla Residence, plus parcări, precum şi curte interioară, dar şi o cotă parte din dreptul de proprietate asupra terenului.

Perla Residence este construit lângă lacul Pipera de Crown Constructions, subsidiara locală a grupului grecesc Morfi SA. Perla Residence este format din 85 de apartamente, trei vile şi alte facilităţi aferente unui complex rezidenţial de lux, precum parcare subterană, club şi săli de fitness.

Speranţe de dezgheţare a tranzacţiilor

Fondul britanic de investiţii a primit consiliere juridică din partea casei de avocatură DLA Piper. Consultanţa a vizat în principal achiziţia de către fondul de investiţii din Marea Britanie a complexului rezidenţial, restructurarea modalităţilor de finanţare în ceea ce priveşte plata preţului de cumpărare prin obţinerea unui împrumut bancar, dar şi supravegherea din punct de vedere legal a lucrărilor adiacente finalizării construcţiei.

sursa:www.capital.ro

parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 15:38 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov