Porsche România: Lucrăm de 10 ori mai mult ca să vindem un Lamborghini




Maşinile de lux se vând greu, uneori eforturile depuse pentru încheierea unui contract fiind de zece ori mai mari decât în trecut, iar companiile dispuse să asigure aceste unităţi sunt tot mai puţine, a declarat Adrian Pascu, directorul mărcilor Porsche, Bentley şi Lamborghini pe piaţa românească, citat de Mediafax

"Pot să spun că pentru o vânzare lucrăm de zece ori mai mult în această perioadă decât în trecut. Avem clienţi cu care vorbim din ianuarie, de exemplu", a declarat agenţiei de presă reprezentantul companiei Porsche România, reprezentantul local al mărcilor Lamborghini, Bentley şi Porsche.

Potrivit lui Adrian Pascu, asigurătorii, băncile şi firmele de leasing nu fac decât să accentueze dificultăţile.

"Sunt destul de puţini asigurători dispuşi să asigure maşini foarte scumpe. Nu vreau să dau nume, dar pot să spun că doar cele mai mari companii mai asigură maşini de lux în prezent. De asemenea, sunt puţine instituţii financiare care vor să finanţeze un asemenea automobil, în această perioadă. Noi avem noroc cu divizia Porsche Leasing, care ne ajută cât de mult pot", spune oficialul Porsche România.

Adrian Pascu spune că, din cauza crizei, clienţii nu se mai înghesuie să cumpere un automobil scump.

"Pentru Lamborghini nu am primit toate echipamentele de service şi nu avem toate training-urile făcute. Nu avem stoc pe Lamborghini, însă dacă un client vine la noi poate să comande orice model al mărcii", spune Pascu.

sursa:www.antena3.ro
Posted on 11:44 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov