Gigi Becali in detentie

http://dorindamaskin.files.wordpress.com/2008/08/george-becali-png.jpg

"Unuia dintre cei mai bombastici politicieni din România i-a fost interzisă ocuparea unui loc în Parlamentul European, deoarece este anchetat de poliţie", scrie BBC, în ediţia electronică de astăzi.

Jurnaliştii britanici îi descriu pe Becali, care a câştigat locul de europarlamentar alături de Partidul România Mare, drept "un fost cioban care a făcut avere din tranzacţii cu terenuri".

Ca elemente de culoare, BBC remarcă faptul că Becali şi-a anunţat candidatura în timp ce se afla după gratii şi interesanta nesupunere a lui Becali la verdictul de ieri. "El spune că o să călătorească la Bruxelles oricum şi a provocat autorităţile române să vină să îl aresteze acolo", scrie publicaţia citată.

"I s-a întâmplat lui Cristos, de ce să nu mi se întâmple şi mie, un nimeni"

"Politicianul naţionalist Gigi Becali a ieşit dintr-o celulă de detenţie pentru a lua un loc în PE, în mai puţin de două luni".

Într-un interviu acordat ieri agenţiei de ştiri, Becali a spus că idolul său în politică este fostul preşedinte american Ronald Reagan.

Explicaţia poreclei de Robin Hood de România o oferă analistul Stelian Tănase, care spune că Becali "este văzut ca omul care a construit biserici şi a fost arestat, iar poporul l-a considerat drept o victimă a sistemului".

"Când eram în puşcărie, m-am gândit că, dacă până şi Cristos a avut parte de o mare nedreptate, de ce să nu mi se întâmple şi mie, un nimeni. Acest gând mi-a dat putere să rezist în detenţie" - Gigi Becali
Posted on 02:27 by Dl. Calin and filed under , , | 1 Comments »

1 comentarii:

Dl. Calin spunea... @ 20 iunie 2009 la 02:33

vorbe de duh.....numai la noi poti sa auzi asa ceva

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov