Porsche Leasing si-a dublat cota de piata in T1, pana la 18%





Porsche Leasing Romania a atins o cota de piata de 18% la inceputul lunii aprilie, nivel aproape dublu in comparatie cu cel din perioada similara din 2008.

Astfel, compania ramane in continuare pe prima pozitie pe piata leasingului auto din Romania si pe locul 2 in piata totala de leasing, dupa valoarea bunurilor finantate.

Compania a incheiat contracte noi de leasing auto in valoare de 40,5 milioane de euro in primul trimestru din 2009.

„Suntem increzatori in evolutia noastra din al doilea trimestru, intrucat aprilie si mai au fost doua luni profitabile, in care s-a observat o revigorare a economiei si a afacerilor”, a declarat Kurt Leitner (foto), CEO al Porsche Finance Group.

Leitner a explicat ca piata auto a atins o oarecare stabilitate, chiar daca aceasta se bazeaza pe volume mai mici decat cele cu care eram obisnuiti pana acum.

„Este o perioada de reinventare a afacerii – produsele sunt readaptate, obiectivele sunt revizuite pentru ca operatiunile financiare stau la baza pietei auto. Ca dovada a sprijinului pe care il oferim partenerilor de afaceri, am atins o cota de 48% din vanzarile lor, ceea ce inseamna ca fiecare a doua masina vanduta este finantata prin noi”, a spus Leitner.

Porsche Leasing Romania ofera leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii.

Porsche Finance Group are 164 de angajati in toate cele cinci segmente, in timp ce numarul contractelor aflate in portofoliul grupului depaseau 70.500 la finele lui mai 2009.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche.

Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 14:04 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov