Judecătorii au decis: Gigi Becali nu poate părăsi România

Gigi Becali nu va putea participa la ceremonia de învestire în funcţia de europarlamentar de la Bruxelles, după ce judecătorii au decis că acesta nu poate părăsi Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Judecătorii au decis: Gigi Becali nu poate părăsi România

Avocatul lui Gigi Becali, Cristian Dancu, a spus că va declara recurs. Acesta a precizat că rămâne valabilă interdicţia prin care clientul său nu poate părăsi Bucureştiul şi judeţul Ilfov.

"Nu a adus nicio atingere siguranţei naţionale sau nu a creat niciun pericol public în această perioadă. În cele 60 de zile care au trecut de la începerea urmării penale, procurorii nu au realzat nicinu act de urmărire penală în acest dosar. Era firesc ca Gigi Becali să se bucure de exerciţiul liber de a circula în ţara sa, mai ales că el este lider de partid politic", a declarat Dancu.

Avocatul lui Becali a mai precizat că decizia de astăzi a fost luată de aceeaşi judecătoare care s-a pronunţat şi pe alte cereri pe care le-a respins.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut scandal în sala de judecată, astăzi, la soluţionarea, de către Judecătoria Sectorului 1, a cererii sale de a i se ridica interdicţia de a părăsi ţara, el afirmând că ceea ce fac procurorii este o batjocură.

Gigi Becali a susţinut că, pentru a continua ancheta în cazul său, procurorii trebuie să ceară ridicarea imunităţii în Parlamentul European. "Vă daţi seama că, în momentul în care voi spune pentru ce sunt anchetat, va fi circul circului", a declarat el.

Posted on 01:37 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov