BCR da credite in euro pentru "Prima Casa"

















BCR
, cea mai mare banca dupa active de pe piata romaneasca, a stabilit cel mai mare plafon de credite pentru programul Prima Casa , in valoare de 450 milioane euro.

Insa Ministerul Finantelor a anuntat, joi seara, ca programul a fost suprasubscris de banci, care au alocat in total 1,457 miliarde euro, peste plafonul stabilit de Guvern, de 1 miliard euro, iar redistribuirea fondurilor pentru fiecare banca se va face dupa metoda pro-rata.

BCR aloca 25% din suma totala cu care intra in program pentru finantarea locuintelor in constructie, restul de 75% fiind pentru finantarea achizitionarii de locuinte finalizate.

Pentru aceste credite se potate inscrie orice cetatean roman, cu resedinta in Romania sau in afara tarii.
Dobanda perceputa de banca in cazul creditelor din Programul Prima Casa este EURIBOR la trei luni plus o marja de 3,8%, sub nivelul maxim impus de guvern pentru imprumuturile in euro, de 4% peste EURIBOR la trei luni.

Perioada maxima de acordare a creditelor pentru Prima Casa este de 30 de ani.

BCR solicita clientilor un comision de acordare a creditului de 0,5%, aplicat o singura data la valoarea imprumutului, si nu percepe comision de rambursare anticipata.

Solicitantii vor trebui sa plateasca un comision de garantare pentru Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) de 0,37% pe an, potrivit legii.

BCR mentioneaza ca, la nivelul actual al EURIBOR la trei luni, clientii ar plati, la un credit de 50.000 euro pe 30 de ani, o dobanda anuala de 5,07%, un comision de acordare de 250 euro (0,5% din valoarea creditului), o dobanda anuala efectiva (DAE) de 5,24%, rata lunara fiind de 271 euro.

Pentru acest program, banca acorda credite de cel mult 57.000 euro si solicita un avans minim de 5% din valoarea locuintei, in cazul in care aceasta are o valoare de cel mult 60.000 euro.

Pentru o valoare a locuintei de peste 60.000 euro, avansul este egal cu diferenta dintre pretul locuintei si valoarea creditului.

BCR accepta la calculul solvabilitatii cel mult patru coplatitori, indiferent daca sunt rude sau nu cu solicitantul creditului, si ia in considerare doar "venituri certe cu caracter de permanenta care pot fi probate cu documente". In cazul romanilor cu resedinta in alt stat, banca precizeaza ca se pot lua in calcul doar veniturile salariale.

Bancile care dau credite ipotecare prin programul Prima Casapot aplica o marja de maximum 4% pe an peste rata EURIBOR la trei luni in cazul imprumuturilor in euro, respectiv o marja de cel mult 2,5% pe an peste rata ROBOR la trei luni la creditele in lei. Pana la termenul limita fixat de guvern, respectiv joi, 25 iunie, au inaintat oferte 20 de banci: BCR, BRD-SocGen, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Volksbank, Banca Transilvania, Bancpost, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Bank Leumi, ATEbank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Europe Bank, OTP Bank, Unicredit Tiriac Bank, ING Bank, Emporiki, Millennium Bank si Garanti Bank.

Ministerul Finantelor a precizat joi seara ca,"dupa analiza ofertelor, Ministerul Finantelor Publice si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri vor comunica public bancile care indeplinesc toate criteriile de eligibilitate stabilite de HG 717/2009 si volumul alocat pro-rata fiecarei banci, pentru incadrarea in plafonul de 1 miliard euro stabilit pentru anul 2009".

sursa:www.bloombiz.ro

parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 13:25 by Dl. Calin and filed under , | 14 Comments »

14 comentarii:

Unknown spunea... @ 12 iunie 2016 la 08:29

Căutați un împrumut? Sau ai fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! firma de împrumut elina Johnson suntem limitate în a da credite pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin elinajohnson11@hotmail.com

ELINA JOHNSON spunea... @ 19 noiembrie 2016 la 13:09

Căutați un împrumut? Ai nevoie de un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, Creditul Imobiliar, sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! firma de împrumut elina Johnson suntem limitate în a da credite pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin elinajohnson22@gmail.com

Ne da împrumut, de la suma minimă de 5.000 la 500,000,000.00 pe următoarea valută: United State dolari, Europa și Great British Pounds (GBP).

DATE SOLICITANT:

  1) Numele complet:
  2) Țara:
  3) Adresa: a
  4) Stat:
  5) Sex:
  6) Stare civilă:
  7) Ocupatia:
  8) Numărul de telefon:
  9) Poziția actual locul de muncă:
  10) Venit lunar:
  11) Suma creditului necesar:
  12) Durata de împrumut:
  13) Scopul creditului:
  14) Religia:
  15) V-ați aplicat înainte;
  16) Data nașterii;
  Mulțumiri,
D-na Johnson Elina

mrwilliam spunea... @ 27 ianuarie 2017 la 19:24

OFERTA DE AFACERI SI credit pentru nevoi personale



Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de la Compania Cel mai de încredere și de încredere
in lume? dacă da, atunci contactați-ne acum pentru noi oferim împrumut tuturor
categorii de solicitanți să fie vorba despre întreprinderi sau pentru utilizarea personalului. Noi oferim
împrumut la o rată a dobânzii de 3%, Contactati-ne prin e-mail:
mohanmendserves@gmail.com

(1) Numele complet
(2) Adresa completa
(3) Țara
(4) Vârsta
(5) Funcția
(6) Spune-i numărul de telefon
(7) Sex:
(8) Suma creditului necesar:
(9) Durata de împrumut

ne e-mail la: mohanmendserves@gmail.com

mrwilliam spunea... @ 27 ianuarie 2017 la 19:26

OFERTA DE AFACERI SI credit pentru nevoi personale



Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de la Compania Cel mai de încredere și de încredere
in lume? dacă da, atunci contactați-ne acum pentru noi oferim împrumut tuturor
categorii de solicitanți să fie vorba despre întreprinderi sau pentru utilizarea personalului. Noi oferim
împrumut la o rată a dobânzii de 3%, Contactati-ne prin e-mail:
mohanmendserves@gmail.com

(1) Numele complet
(2) Adresa completa
(3) Țara
(4) Vârsta
(5) Funcția
(6) Spune-i numărul de telefon
(7) Sex:
(8) Suma creditului necesar:
(9) Durata de împrumut

ne e-mail la: mohanmendserves@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 29 martie 2017 la 23:13

BUN VENIT Patriciei Kingsman patriciakingsman.loans2016@gmail.com obiectivele noastre este de a oferi servicii profesionale excelente.

Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică frumos și mediu de afaceri? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le merită, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reducerea plățile pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obținerea de flexibilitate cu care se poate folosi pentru orice scop - de la vacante, la educație, la achizițiile unice

Va oferim o gama larga de servicii financiare care include: Credite personale, credite de consolidare a datoriei, Credite de afaceri, Educație Credite, ipotecare garantate de împrumut, împrumut fără garanții, ipotecare împrumuturi, payday off împrumuturi, student împrumuturi, împrumuturi comerciale, credite auto, Investiții Credite, Credite de dezvoltare, achiziție Credite, Credite de constructii, cu rată scăzută a dobânzii de la 2% pe anularea pentru persoane fizice, companii și organisme. Obține cele mai bune pentru familia ta și propria casa ta de vis la fel de bine cu schema noastră de împrumut general.

Noi oferim toate tipurile de credite - se aplică pentru împrumuturi ieftine.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile de împrumut;

INFORMAȚII IMPRUMUTAT

1) Nume complete:
2) Țara:
3) adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Stare civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Venit lunar:
10) Următoarea Kin:
11) Suma creditului necesare:
12) Durata de împrumut:
13) Scopul creditului:
14) Data specifice de care aveți nevoie de împrumut:

Dacă sunteți interesat de a obține un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrie cu cerința de împrumut.
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Cu stimă,
D-na Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibil

Solicitanții interesați ar trebui să ne contactați prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 31 martie 2017 la 17:13

Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea... @ 31 martie 2017 la 17:15

Salutare tuturor

Numele meu este Andreea Ioana si sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumut că există doar o singură companie de împrumut real, care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumut meu numele companiei este compania de împrumut Macro și creditor de împrumut care ma ajutat cu împrumut meu numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi scammed du-te la această companie acum și pentru a primi împrumut acolo împrumuturi este sigur și rapid acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât să doresc tot cele mai bune solicitanților de împrumut aceasta este compania reală care oferă împrumuturi.

E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ceea ce privește mea pentru tine toate

Anonim spunea... @ 31 martie 2017 la 17:17

Buna ziua tuturor numele meu este Cristina Iulia Mihaela sunt din România Tocmai am primit împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman acestea sunt noi companie de împrumut legit din 2017 și nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei astăzi iar acum am posta acest mesaj eu sunt foarte fericit această companie este real mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie acestea sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 31 martie 2017 la 17:38

Buna ziua tuturor numele meu este Denisa Réka Irina si sunt din România am fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost scammed înainte și am nevoie urgentă de un împrumut, așa că am fost frică să se aplice pentru un lucru de împrumut on-line am văzut 3 oamenii depune mărturie despre compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman că au ajuns acolo împrumut de la ea nu am mai aplicat pentru un împrumut înainte și am fost atât de teamă că i se va lua scammed, dar am crezut ceea ce spune oamenii și se aplică de la această companie de împrumut și totul a fost bine și mi-au spus să trimită taxa de transfer, care va fi utilizat pentru a transfera împrumutul meu când mi-au spus că am fost atât de teamă că a fost un scammed, așa că am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și le spun eu nu au făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să încredere în ei că vor să mă ajute, așa că am făcut-o și m-am dus pentru a trimite taxa pe care au spus că ar trebui trimită pentru transferul de împrumut meu doar astăzi am primit o alertă de la spatele meu că există bani pe accou meu nt. Astăzi eu sunt foarte fericit nu am mai fost scammed înainte și am primit împrumutul meu o dată așa că acum sunt fericit și pe mine și familia mea ne-o să fie prea fericit, astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la această societate, fără a fost scammed, deoarece ea este reală și mare și mă rog lui Dumnezeu ar trebui să continue să-i folosească pentru a ajuta oamenii de acolo credite. adresa ei de mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Încă o dată am rămâne Denisa Réka Irina

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 31 martie 2017 la 17:39

Numele meu este Alexandru Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau credite și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 31 martie 2017 la 17:57

Salutare tuturor

Numele meu este Adina Iuliana Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este escrocii, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line depune mărturie despre există fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 euro și creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. mail Există patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 31 martie 2017 la 17:57

Numele meu este Sarah Alexandra Ionut Sunt din România tocmai am primit împrumutul meu de la o nouă companie de împrumut legit din 2017 și numele companiei care ma ajutat cu împrumut meu de astăzi este compania de împrumut Patricia Kingsman acestea sunt compania cea mai frumoasă împrumut i-au a venit vreodată peste cu am aplicat pentru un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care am făcut a fost să plătească taxa de transfer care au spus că ar trebui să plătească și imediat am face plata în următorul timp de 12 ore, am fost cu împrumut meu rău că nu pot spun cât de mult m-au ajutat cu, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta adresa de e-mail nu este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 31 martie 2017 la 17:58

Buna ziua tuturor numele meu este Dorian Cezara Vasilache si sunt din România Vreau să folosesc această șansă am acum pentru a scrie acest mesaj la internet dacă cineva dintre voi este în căutarea pentru un împrumut real, aceasta este compania dreptul de a contacta eu sunt un femeie de afaceri și am aplicat pentru un împrumut într-o companie legit 2017 și numele companiei este compania de împrumut Patricia Kingsman au fost ajuta pe oameni începând cu 2016 și suntem în 2017 și acum am primit doar împrumutul meu de la ei, deci, dacă cineva dintre voi au nevoie de un du-te de împrumut și se aplică de la ei, deoarece acestea sunt reale eu doar vă rugați oameni care au nevoie de ajutor cu un împrumut nu te scammed, care este motivul pentru care eu sunt, folosind această șansă de a scrie acest mesaj pe internet, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut legit împrumut se aplică de la această companie, astfel încât să obiceiul fiți înșelat atunci când se aplică de la compania greșită. mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

au o zi bună pentru toată lumea și mă rog că toate fericit ca eu sunt astăzi

Patricia Kingsman prestamos spunea... @ 31 martie 2017 la 17:59

Numele meu este MedCluj Ion Damian si sunt din România Vreau să folosesc acest timp pentru a spune toată lumea de pe internet despre cum am primit împrumutul meu după ce a fost scammed de 3 ori am aplicat pentru un împrumut de la compania de împrumut Patricia Kingsman ieri am văzut oameni depun mărturie despre lucrările sale bune și cu privire la modul în care ea a ajutat oamenii, așa că am decis să aplice și ea mi-a spus ce trebuia să fac m-am speriat, dar am făcut-o în această dimineață acum am primit doar o alertă de la banca mea acolo există bani în contul meu și am verificat suma și a fost împrumutul meu sunt atât de fericit. Așa că vreau să folosească acest timp și spune toată lumea de pe internet că această companie este real, dacă aveți nevoie de un împrumut de la această companie este compania dreptul de a aplica de la care nu te Scammed ca mine, deoarece există escroci acolo aplică de la această companie și tu vei fi fericit. mail există patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov