BCR ofera un credit combinat cu o asigurare impotriva riscului de somaj

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai care contracteaza un credit de nevoi personale posibilitatea sa isi protejeze veniturile prin achizitionarea unei asigurari complexe, care acopera, printre altele, si riscul de a ramane somer.

Asigurarea complexa este oferita de catre BCR Asigurari de Viata, alaturi de creditul de nevoi personale fara garantii, Divers BCR. Polita de asigurare acopera riscul de invaliditate totala si permanenta, incapacitate temporara de munca sau de pierdere involuntara a locului de munca.

“Oamenii apeleaza la credite nu numai pentru a-si satisface nevoile imediate sau pe termen lung, ci si pentru ca au incredere ca isi vor putea plati ratele in viitor. Prin solutia de asigurare complexa pe care o lansam astazi oferim clientilor nostri un plus de siguranta - siguranta ca ei si familiile lor vor putea sa-si indeplineasca aspiratiile, fara ca bucuria lor sa fie umbrita de grija pierderii locului de munca”, a declarat Stefan Coroianu, director executiv in cadrul directiei de credite de retail din BCR.Indemnizatia de asigurare este platita de catre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Asigurarea acopera soldul total al creditului la data aparitiei unui eveniment prin care clientul intra in invaliditate totala si permanenta. In cazul riscului de incapacitate temporara de munca, asigurarea acopera valoarea a 6 totaluri lunare de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 totaluri lunare de plata pe intreaga durata a asigurarii.

De asemenea, pentru pierderea involuntara a locului de munca asigurarea oferita de BCR acopera valoarea a 9 totaluri lunare de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 totaluri lunare de plata. Suma asigurata in cazul invaliditatii totale si permanente, a incapacitatii temporare de munca si a pierderii involuntare a locului de munca reprezinta valoarea creditului oferit clientului.

In plus, asigurarea complexa nu exclude asigurarea de deces pentru creditat, care este, in continuare, oferita gratuit.

sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 13:07 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov