Teleprezenţa sau cum să îţi optimizezi afacerea pe timp de criză

Tandberg, liderul mondial în soluţii de teleprezenţă*, conferinţe video de înaltă definiţie şi produse şi servicii video mobile, a adus în ţara noastră cele mai noi sisteme de teleprezenţă capabile să eficientizeze costurile oricărei companii.

Norvegienii au adus în România cele mai noi terminale şi produse de infrastructură destinate predominant mediului de afaceri, de la camere web cu tehnologie avansată, pentru imagini de calitate superioară şi până la adevărate studiouri de videoconferinţe.

Cel mai nou model de cameră pentru videoconferinţe, PrecisionHD USB , reprezintă prima cameră web cu o rezoluţie 720p HD, capabilă să înregistreze 30 de cadre pe secundă, pentru o comunicare de înaltă calitate, fiind optimizată pentru aplicaţiile TANDBERG Movi şi Microsoft Office Communicator R2. Lipsa necesităţii instalării aplicaţiilor suplimentare facilitează utilizarea acesteia: prin simpla conectare la un port USB, camera va fi disponibilă pentru videoconferinţă.

O soluţie complexă de teleprezenţă este T3. Aceasta este capabilă să redea o experienţă de comunicare naturală şi are capabilităţi video şi audio de cea mai înaltă calitate: HD de până la 1080p, cu trei ecrane LCD generoase, de 65 de inch (diagonală 165 cm). Teleprezenţa T3 include infrastructura, masa de control, trei ecrane şi sistemul de iluminare din tavan.

Soluţiile Tandberg sunt disponibile prin partenerii săi – Avitech Systems, Datanet Systems şi Lotus Telecom.

sursa:www.capital.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 12:14 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov