Vodafone lansează Vodafone 360

Compania Vodafone a anunţat, astăzi, lansarea platformei online Vodafone 360, care va oferi acces la o nouă suită de servicii de Internet. Aceasta va fi disponibilă pe o serie de telefoane mobile, precum şi pe PC şi Mac.

Cu Vodafone 360 „clienţii pot păstra legătura şi împărtăşi experienţe prin intermediul reţelelor sociale, a mesajelor instant, e-mail, vor avea acces la diferite aplicaţii, hărţi, muzică şi pot cumpăra conţinut digital”, a declarat Pieter Knook, directorul de servicii de Internet de la Vodafone Group. Serviciul se sincronizează cu PC-ul sau Mac-ul, toate actualizările de contacte, e-mailurile, fotografiile şi istoricul conversaţiilor făcute, fie acasă pe calculator, fie pe mobil sunt salvate automat.

Reprezentanţii Vodafone au declarat că utilizatorii vor putea salva contacte din telefonul mobil şi de pe reţelele sociale direct pe platforma online Vodafone 360 , folosind sistemul de operare open-source Limo. Vodafone 360 va fi lansat pe două telefoane Samsung şi patru Nokia, în opt ţări europene, până la sfârşitul anului.

Serviciul va fi lansat, anul acesta, în Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia, Spania şi Marea Britanie, iar anul viitor în India, Turcia, Africa de Sud, Noua Zeelandă, Franţa şi România.

sursa:www.capital.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 15:23 by Dl. Calin and filed under , , | 2 Comments »

2 comentarii:

roxy spunea... @ 24 septembrie 2009, 17:58

cred ca o sa fie fain..pacat ca sunt la orange:D

Anonim spunea... @ 14 octombrie 2011, 01:26

suntem in 2011 si la noi nu este inca acest serviciu.....ce inapoiati sunt cei de la vdf.. fara acest serviciu sa iti fac cont nu merg multe gen SHOP...MAPS>etc.....:-j vai de capul lor

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov