Politicienii si-au luat o zi libera – au treaba la deschiderile scolare

Politicienii si-au amanat toate activitatile din Senat si Camera Deputatilor pentru a participa la deschiderea anului scolar, desi sindicalistii i-au avertizat ca nu sunt doriti la nicio festivitate.

Cu toate ca asumarea raspunderii de catre Guvern este la doar o zi distanta – toata politica romaneasca a luat o pauza. Atat Coalitia, care se confrunta cu probleme interne de functionare, cat si opozitia care inca nu s-a decis in privinta depunerii motiunii de cenzura, cu totii se afla prin teritoriu, alaturi de elevii care incep astazi prima zi de scola.

Ce planuri „electoralo-scolare” au politicienii pentru astazi

Ministrul Ecaterina Andronescu se afla la deschiderea anului scolar de la Dambovita. Cu toate ca legea educatie e „in plop”, ministrul zambeste elevilor si se plmba prin scoli, spre surprinderea acestora, fara Miclea langa ea, cel alaturi de care trebuie sa stabileasca principalele puncte ale legii.

In ceea ce priveste opozitia, penelistii sunt impartiti prin toata tara si isi executa „datoria” fata de elevi foarte discret. Singurii a caror actiuni au fost facute publice au fost membrii PNL Gorj care au anuntat inca de saptamana viitoare ca vor iesi la impartit ghiozdane elevilor care incep astazi scoala.

Stadiul in care se afla "Scoala Romaneasca" pe 14 Septembrie

Desi se anunta ca foarte multe scoli sunt fara aprobare sau sunt inca in renovari, aceste lucruri nu au oprit-o pe Andronescu sa dea unda verde inceperii anului scolar, ba chiar mai mult a si mers la festivitati.

sursa:www.9am.ro
parteneri: Cazare Brasov
Posted on 12:53 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov