Dacia pregăteşte un monovolum!

Dacia ar putea lansa un nou model, de această dată un monovolum, potrivit unul forum francez care prezintă trei fotografii în care de distinge o machetă a mărcii româneşti.

Privită din faţă, macheta seamană destul de mult cu modelul Sandero, însă prezină caracteristici distincte, cele mai vizibile fiind farurile şi noua grilă.

La începutul lunii septembrie, directorul operaţional al Renault, Patrick Pelata declara că Gama Dacia va fi extinsă cu cel puţin două noi modele, mai mari, iar la Piteşti vor fi produse componente pentru sistemul de tracţiune integrală (4x4), destinate utilizării la automobilul de tip SUV pe care Dacia urmează să îl lanseze.

„Am spus întotdeauna că vor fi opt sau nouă maşini pe platforma Logan, denumită platforma B0. În prezent avem şase (inclusiv SUV-ul pe care Dacia îl va lansa anul viitor, n.r.), deci cu siguranţă vom avea cel puţin încă două de lansat”, a spus Pelata, într-o întâlnire cu presa.

Potrivit lui Pelata, cele două maşini vor ataca segmente complet diferite.

Întrebat dacă una dintre ele va fi mai mică decât celelalte modele Dacia, Pelata a răspuns că „mai degrabă mai mare". Oficialul Renault a explicat că platforma B0 a fost gândită să poată suporta chiar şi maşini mai mici decât Sandero (cel mai mic model din actuala gamă Dacia), dar şi maşini de tip SUV, însă Renault este concentrat pe modele încăpătoare, care vor păstra în mare motorizările actuale.

sursa:www.capital.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 13:29 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov