Ofertă imobiliară de criză: locuieşti „de probă” în viitoarea casă

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) a anunţat o nouă metodă de stimulare a vânzărilor. Astfel, clienţii pot locui „de probă” în locuinţa pe care intenţionează să o cumpere.

„Cei interesaţi pot opta pentru locuirea de probă într-un apartament similar cu cel ales, gata mobilat până la cele mai mici detalii (veselă, halate de baie, televizor, conexiune Internet), pentru a vedea daca li se potriveşte, cum se înteleg cu vecinii, în cât timp ajung la serviciu”, a anunţat dezvoltatorul Impact. Potrivit reprezentanţilor firmei, noul serviciu, denumit Habiset, este similar unui drivetest auto.

O altă facilitate a acestui sistem este posibilitatea clientului de a renunţa la locuinţa aleasă, avansul fiind returnat. „Orice avans este returnat integral dacă viitorul proprietar nu este mulţumit de apartamentul sau ansamblul pentru care a optat”, mai anunţă Impact.

Scădere mare a profitului faţă de anul trecut

Impact a mai anunţat că va participa la Târgul Prima Casă, desfăşurat la Palatul Copiilor, în perioada 18-20 septembrie.

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) a încheiat primul semestru cu o cifră de afaceri de 29,6 milioane lei (7 milioane euro), de 2,6 ori mai redusă comparativ cu valoarea de la finele perioadei similare a anului trecut, de 77,6 milioane lei.

Impact a avut la finele primelor 6 luni un profit net de 2 milioane de lei (482.000 de euro), de aproape şapte ori mai redus decât în perioada similară a anului trecut, de 14 milioane lei.

sursa:www.capital.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 13:40 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov