Meseria de parinte, platita de stat

EVZ.ro face cunoscut un proiect de lege care ar putea veni in ajutorul parintilor care vor sa isi creasca copiii cu mai multa grija, pentru ca vom putea vorbi despre “meseria de parinte”.

Astfel, mamicile sau taticii care-si incheie concediul de maternitate ar putea sta acasa pe banii statului, daca-si deschid „mini-crese” in care pot aduna maximum patru copii, potrivit evz.ro.

Unul dintre principalele argumente pentru acest proiect de lege ar fi acela ca bonele ar putea fi inlocuite chiar de mamicile care-si incheie concediul de crestere a copilului si astfel s-ar evita problemele pe care le au parintii, din ce in ce mai des, cu bonele pe care le angajeaza.

Legea bonelor stipuleaza de asemenea conditii mai stricte pentru persoanele care vor sa aiba grija de copii, pentru preintampinarea cazurilor in care pustii sunt maltratati de dadace. Concret, pentru a fi babysitter, o persoana trebuie sa fi absolvit minumum zece clase, sa aiba cel putin 18 ani, o sanatate de fier si sa treaca cu brio evaluarea socio-psihologica.

sursa:www.9am.ro
parteneri: Cazare Brasov
Posted on 13:49 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov