Coca-Cola si IBM, cele mai valoroase marci ale lumii

In acest an, desi consumatorii si-au pierdut increderea in marcile companiilor dupa ce recesiunea s-a adancit, Coca-Cola si IBM si-au pastrat pozitiile fruntase in topul celor mai valoroase marci ale lumii.

Potrivit raportului anual al agentiei de branding Interbrand, valoarea marcii Google a crescut cu 25% la 31,9 miliarde dolari fata de anul trecut , cea mai mare crestere din acest an. De asemenea, raportul din acest an mai aduce o premiera, fiind pentru prima data cand valoarea totala a celor mai importante 100 marci ale lumii a scazut, noteaza Wall-Street.

Companiile producatoare de masini incearca sa lanseze masini pe care oamenii sa le cumpere in aceste momente de criza, fapt ce ingreuneaza evolutia pozitiva a acestora. Toyota, Mercedes Benz, BMW, Volkswagen si Porsche au cunoscut scaderea marcilor, potrivit BBC News.

"Brand-urile care de-a lungul timpului ocupau pozitii importante in acest top si care au o dimensiune si o stabilitate impresionanta, au traversat un an dificil", a anuntat Interbrand, referindu-se la performanta slaba a bancilor si a companiilor producatoare de masini.

Totusi, exista si marci care sunt rezistente la recesiune. In timp ce consumatorii au mai putini bani pentru a achizitiona articole mari cum ar fi masini, iar neincrederea in banci a crescut, acestia pastreaza bani pentru a achizitiona produse oferite de Coca Cola, McDonalds, Gillette si H&M.

"Marcile de acest fel au o prezenta zilnica, sunt usor de achizitionat si ofera o experienta placuta", a declarat Interbrand.

sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 15:01 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov