‘Windows Café’: Prima cafenea Microsoft din lume

Microsoft, cea mai mare producatoare de software din lume, a deschis recent in Paris cafeneaua "Windows Café", menita sa promoveze noul sistem de operare Windows 7 si alte gadgeturi Microsoft nou-noute.

Daca Microsoft are de gand sa puna stapanire totalmente pe interesul nostru, se pare ca revistele si magazinele din intreaga lume, nu mai sunt de-ajuns. De aceea compania lui Steve Ballmer a venit cu o idee care depasese ecranele calculatoarelor si iese direct in strada, unde se gasesc ‘surferii’ adevarati.

Noua cafenea este situata pe Bulevardul Sébastopol, 47, in vecinatatea Forum des Halles si aproape de statia de metrou Châtelet si a inlocuit fosta cafenea/restaurant Wet Willie's, dupa cum indica Google Street View. Pozitionat in inima Parisului, e un loc bun de pierdut vremea, de “surfat pe trotuat”, pana cand greii de la Microsoft vor lansa noua versiune 7.

Potrivit Nowhereelse, Windows Café isi va deschide portile la 22 octombrie, iar parizienii se pot mandri ca au prima si singura cafenea de acest gen din lume.

sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 15:12 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov