Vodafone a lansat o noua oferta pentru grupurile de prieteni

Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, a lansat o oferta a cartelei Vodafone pentru prieteni, dupa ce saptamana trecuta a anuntat una dedicata familiei, informeaza compania.

Clientii Vodafone isi pot crea un grup de pana la patru prieteni prin care au avantaje precum: minute bonus in grup la fiecare reincarcare a oricarui membru din grup, extraoptiunea cu 500 de minute in retea, 50 de minute nationale sau internationale si 500 de SMS-uri in retea, cu patru euro credit pe luna si extraoptiunea o luna gratuita de Internet pe mobil la activarea cartelei.

„Cu aceasta noua promotie, dorim sa extindem beneficiile Cartelei Vodafone, oferind clientilor posibilitatea de a-si crea un grup de pana la patru prieteni cu care comunica intern”, a spus Karsten Wildberger, directorul comercial pe segmentul consumer al Vodafone Romania.La sfarsitul primului semestru al acestui an, Vodafone avea 9,53 milioane de clienti, mai mult cu 3% fata de iunie 2008, dar in scadere fata de 9,58 milioane de utilizatori la finalul lunii martie a acestui an.

In perioada aprilie-iunie, Vodafone a inregistrat o scadere cu 17,3% a veniturilor, dupa ce in primele trei luni ale anului declinul a fost de 10,3%.

In 2008, Vodafone a raportat o cifra de afaceri in crestere cu circa 3%, la 1,18 miliarde euro, in timp ce profitul a crescut cu 16% la 306,6 milioane euro.

sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 14:32 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov