ANL a primit 400 de apartamente in luna iulie - stiri romania libera -

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat, in luna iulie, 401 de apartamente destinate inchirierii in noua judete din tara, cele mai multe fiind in judetul Neamt.

Au fost receptionate apartamente in Marghita, judetul Bihor (32), in Braila (16), in Galati (14). In judetul Neamt au fost finalizate si receptionate 154 de unitati locative, dintre care 60 in Roman si 94 in Piatra Neamt.

ANL a mai receptionat 50 de apartamente in judetul Satu Mare, dintre care 31 in Tasnad si 19 in Dorolt, 36 in Ramnicu Valcea (judetul Valcea), 24 in Simleul Silvaniei, judetul Salaj, 48 in Cisnadie, judetul Sibiu, si 15 in Falticeni, judetul Suceava. "La acestea se adauga 12 locuinte finalizate in cadrul Programului - pilot de constructii utilizand tehnologii noi, in judetul Valcea, localitatea Ocnele Mari, strada Alexandru Ioan Cuza", se arata in comunicatul ANL.

Luna trecuta,ANL a receptionat 309 unitati locative, iar de la inceputul anului, agentia a primit, in total, 1.494 de apartamente.

Dupa finalizare, locuintele sunt predate primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze persoanelor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa. Programul de locuinte ANL se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa-si cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera.

Blocurile au trei-patru etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere. Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva.

sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 18:53 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov