Pogonaru: O scadere economica la -8% ar insemna o "catastrofa" pentru afaceristi - stiri romania libera -

O scadere a economiei de la +7, + 8% la -7, - 8% ar insemna falimente si reorganizarea unor subsectoare economice, "o mare catastrofa" pentru mediul de afaceri, a declarat presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri, Florin Pogonaru.

"Pentru mediul de afaceri, o scadere de la +7 - 8% la -7 - 8% inseamna o mare catastrofa, inseamna falimente, reorganizarea unor subsectoare economice. Ne place sau nu, asta e situatia, trebuie sa fim pregatiti pentru asta, Guvernul nu trebuie sa-si iroseasca munitia sub forma unor fonduri venite de la UE, de la institutii internationale, pentru salvarea firmelor mari si mici aflate in dificultate", a declarat Pogonaru, citat de NewsIn, la sfarsitul discutiei pe care oamenii de afaceri au avut-o cu reprezentantii Guvernului.

Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) a spus ca s-a discutat si despre "excesul de cheltuieli in domeniul bugetar" si ca neimpozitarea profitului reinvestit si derularea acordului cu FMI nu au fost teme de discutie.

Premierul Emil Boc si ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, au avut astazi o intrevedere, la Palatul Victoria, cu oamenii de afaceri despre problemele lor si politicile anticriza ale Guvernului.

sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 17:48 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov