Taxe de pana la 68 de lei pentru vehiculele care trec podul de la Cernavoda - stiri romania libera -















Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va incasa de luni taxe de pana la 68 de lei pentru vehiculele care vor traversa podul peste Dunare, Fetesti - Cernavoda.

Proprietarii de autoturisme vor plati pentru trecerea podului suma de 10 lei, iar cei de motociclete vor achita sapte lei. Soferii de microbuze si autovehicule, care au masa totala maxima autorizata sub 12 tone, vor plati pentru o traversare a podului 35 de lei.

Pentru autobuze, autocare si autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12,0 tone si cu maximum trei axe (inclusiv), CNADNR a stabilit o taxa de 47 de lei.

Cel mai mult vor plati soferii de camioane cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12 tone si cu minimum patru axe, respectiv 68 de lei pentru o trecere.

Tarifele au fost stabilite printr-un ordin emis de fostul ministrul al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, in februarie 2008 si se aplica pentru vehiculele inmatriculate in Romania si in alte state, pentru fiecare trecere, indiferent de sensul de parcurs.

Agentia de Control si Incasare Fetesti, unde vor fi achitate aceste tarife, este situata pe tronsonul de autostrada Fetesti-Cernavoda, la km 144+251.

sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 18:31 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov