Cererea pentru iPhone creste profitul Apple - stiri romania libera -Apple Inc a raportat un profit aferent celui de-al treilea trimestru fiscal peste estimarile analistilor, datorita cererii in crestere pentru iPhone si pentru notebook-urile Macintosh, vandute la un pret mai mic, scrie Bloomberg, citat de NewsIn.

Profitul companiei a urcat la 1,23 miliarde dolari, sau 1,35 dolari/actiune, de la 1,07 miliarde dolari, sau 1,19 dolari/actiune, in al treilea trimestru fiscal din anul financiar anterior. Vanzarile au crescut cu 12%, la 8,34 miliarde dolari, in trimestru incheiat pe 27 iunie.

Grupul mizeaza acum pe vanzari de pana la 8,9 miliarde dolari, in urmatorul trimestru. Apple a injumatatit pretul iPhone 3G, pentru a-l face mai atractiv pentru consumatorii ale caror venituri au fost afectate de criza.

Steve Jobs, ce a supravietuit cancerului pancreatic, este vazut ca principala forta in dezvoltarea produselor iPod, iPhone si a altor produse emblematice pentru compania Apple. Acesta a intrat in concediu medical in ianuarie, dupa ce a descoperit ca problemele sale de sanatate sunt "mai complexe" decat credea initial.

sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 13:10 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov