O companie italiana vrea sa dezvolte un complex rezidential de 400 mil. euro in Galati - stiri -













Compania italiana To Do European are in plan dezvoltarea unui proiect rezidential de 5.000 de apartamente si un si un centru comercial in orasul Galati, investitia fiind estimata la 400 de milioane de euro si asigurata din resurse proprii.

Proiectul Italian Residence va fi construit pe bulevardul George Cosbuc, pe o suprafata de 13 hectare si va include blocuri cu un nivel de inaltime de 12 etaje.

"Proiectul consta intr-un un cartier rezidential cu circuit restrictionat, unde vor fi construite aproximativ 5.000 de apartamente la standarde europene situate in blocuri de locuinte de 12 etaje, fiecare dotat cu parcari subterane pe doua niveluri", a declarat Nicoleta Carciug, Managing Director Italian Residence Agency.va mai include un centru comercial cu suprafata totala de peste 80.000 mp, ce va contine un hypermarket la parter si mai multe magazine la etaj, ultimul nivel gazduind sapte sali de cinema, restaurante, cazinouri, sali de fitness si o clinica de chirurgie plastica.

Complexul rezidential a primit autorizatia pentru PUD (Plan Urbanistic de Detaliu) din aprilie 2006, iar autorizatiile de constructie vor fi obtinute separat, pentru fiecare etapa in parte. Un bloc de locuinte cu doua tronsoane de 12 niveluri fiecare a primit autorizatia de constructie, iar lucrarile au inceput in al doilea trimestru, constructorul desemnat fiind compania Bilom Construct, din Galati.

Termenul de finalizare pentru primul bloc este luna octombrie 2010, tot atunci urmand sa inceapa si lucrarile la mall, care vor fi incheiate in cel mult 24 de luni.

Apartamentele vor putea fi cumparate cu un avans de 30% si o rata lunara catre dezvoltator, pe maximum 20 de ani.

Compania infiintat o agentie imobiliara proprie, Italian Residence Agency, care se ocupa exclusiv de vanzarea celor 5.000 de apartamente din complexul rezidential.

Compania To Do European, care a cumparat societatea galateana Trefo in 2002, este sprijinita de un holding italian, administrat de omul de afaceri Toscano Domenico. Din acest holding mai fac parte Sila spa si Bit Invest SAS.

sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 13:43 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov