Noul iPhone 3GS, disponibil in magazinele Orange - stiri romania libera
















Orange a lansat pe piata romaneasca versiunea 3GS a iPhone, care este de aproape doua ori mai rapid decat varianta anterioara 3G si dispune de conectivitate HSDPA la viteze de pana la 7,2 Mbps.

Incepand cu data de 29 iulie 2009, clientii Orange vor putea sa comande online primele 100 iPhone 3GS disponibile inmagazinul online al operatorului de telefonie mobila.

De asemenea, fanii iPhone sunt asteptati in data de 31 iulie, ora 00:00, sa testeze si sa achizitioneze pe loc terminalul, la Orange concept store (Calea Victoriei nr 41), unde va avea loc lansarea noului model Apple.

Capacitatea de stocare si autonomia bateriei sunt mai mari, oferind utilizatorilor iPhone 3GS mai mult spatiu de stocare si mai mult timp pentru a asculta muzica si pentru a viziona videoclipurile preferate sau pentru a descarca aplicatii multimedia din App Store. Camera foto a fost imbunatatita, de la 2 la 3 megapixeli, cu autofocus si macro, fiind incluse si functii de editare foto si upload direct de pe Internet sau prin MMS. iPhone 3GS vine echipat cu noua varianta de software OS 3.0, care adauga noi functii si servicii (mesaje multimedia, functiile Copy, Cut si Paste etc).

iPhone 3GS va fi disponibil in Romania in mai multe variante de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru, pentru modelul cu memorie de 16 GB, alb si negru, pentru modelul cu memorie de 32 GB.

Clientii care doresc sa cumpere un iPhone 3GS pot alege unul dintre cele trei noi abonamente in valoare de 19 euro, 39 euro, respectiv 59 euro pe luna (TVA inclus). In functie de tipul de abonament, perioada contractuala si modelul ales, pretul noului iPhone 3GS variaza intre 199 euro si 519 euro.

iPhone 3GS va putea fi achizitionat incepand cu 29 iulie din magazinul online Orange deschis 24 de ore pe zi si din 31 iulie din Orange shop-uri si magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat si Say. Clientii Orange, cu domiciliul in Bucuresti, care plaseaza comanda online in intervalul 29-30 iulie, pana la ora 17:00, beneficiaza promotional de livrare prin curierat rapid si vor putea intra in posesia telefonului direct la domiciliu, chiar in data de 31 iulie.

Clientii iPhone 3GS pot folosi telefonul la capacitate maxima in reteaua broadband Orange. Compania a continuat si in acest an extinderea retelei sale de date HSDPA si asigura capacitati de transfer de pana la 7.2 Mbps in 35 de localitati din intreaga tara, de pana la 3,6 Mbps in peste 700 de localitati si la viteze EDGE de pana la 220 kbps la nivel national.

sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 18:27 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov