Zsolt Szalay, MOL: Toata piata este afectata. Consumul de carburanti a scazut cu 10% - stiri romania libera -



Directorul general al MOL Romania, Zsolt Szalay, a declarat ca, in general, in primul semestru din acest an, consumul de carburanti la clientii corporate a scazut cu peste 10%, iar consumul de carburanti la clientii individuali a scazut cu mai putin de 10%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Cauza acestor scaderi este criza economica. Toata piata este afectata. La nivelul anului 2009, ne asteptam la un echilibru. Pentru ca a inceput sezonul turistic, piata s-ar putea redresa in cel de-al doilea semestru", a spus Zsolt Szalay, citat de NewsIn.

MOL Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) au anuntat astazi lansarea in viitorul apropiat a serviciului de descarcare a datelor din cardurile soferilor si tahografele digitale, MOL fiind prima companie petroliera din Romania care ofera aceasta facilitate transportatorilor.

Transportatorii vor putea descarca prin intermediul tahostatiilor din benzinariile MOL datele stocate in cardurile soferilor si tahografele digitale din dotarea autovehiculelor. Tahograful este un dispozitiv care inregistreaza o serie de parametri ai autovehiculului, permitand verificarea respectarii de catre conducatorul auto a timpilor de conducere, de odihna si de lucru.

MOL Plc este o companie multinationala, activand in domeniul petrolului si gazelor, lider in Europa Centrala si de Est, cu sediul central in Budapesta. Grupul MOL deruleaza operatiuni in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si statele membre CIS, avand peste 33.000 de angajati in intreaga lume.

MOL detine cinci rafinarii in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia, cu o capacitate de rafinare de 23,5 mtpa. MOL are peste 1500 benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est. In prezent, reteaua MOL Romania include 135 de benzinarii.

sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 14:18 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov