Verida Credit lanseaza un nou credit ipotecar cu dobanda fixa si rata fixa - stiri romania libera -














Verida Credit a lansat un nou credit ipotecar destinat achizitionarii de locuinte cu dobanda si rata fixa pe toata perioada derularii contractului, potrivit informatiilor companiei.

Astfel, in cazul noului produs, "suma care trebuie platita in fiecare luna ramane aceeasi pe toata durata contractului de credit", se mentioneaza in comunicatul companiei.

Creditul se acorda in dolari americani, pe o perioada maxima de 30 ani, iar varianta standard a produsului are o dobanda de 10,87%. Clientii au posibilitatea de a plati anual, in avans, pana la 5% din valoarea creditului, cu un comision foarte mic. O alta caracteristica a produsului consta in faptul ca, prin introducerea sistemului “Alege tu dobanda”, clientul poate influenta dobanda creditului contractat, in concordanta cu propriile planuri pe termen scurt si lung.

Prin lansarea acestui produs, compania a dorit sa minimizeze riscurile care pot aparea pe durata contractului de credit.

“Acest produs ofera clientilor protectie impotriva actualei si viitoarei volatilitati a pietelor financiare. In contextul economic actual, posibilitatea de a putea opta pentru un credit pe 30 de ani cu dobanda fixa este o oportunitate imensa”, a explicat Carmen Retegan (foto), CEO Verida Credit.

Conform rezultatelor propriilor studii de masurare a increderii clientilor si interesului acestora de a achizitiona o locuinta, Verida Credit estimeaza ca valoarea lunara a originarilor de noi credite ipotecare se va situa intre 150 si 200 de milioane de euro pana la sfarsitul acestui an.

Verida Credit este o companie locala specializata in acordarea de credite ipotecare, avand un capital social de 7 milioane euro. Compania a demarat operatiunile in luna iulie a anului 2008 si are in prezent peste 40 de angajati, fiind prezenta pe piata prin sucursalele din Bucuresti si Iasi.

Verida Credit estimeaza ca pana la sfarsitul acestui an va acorda aproximativ 600 de credite.


sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 12:34 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov