BCR a redus dobanzile la depozite - stiri romania libera -

Banca Comerciala Romana (BCR) a redus de astazi dobanzile la produsele de economisire, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii, masura fiind inscrisa in tendinta generala a pietei generata de reducere dobanzii cheie de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR), potrivit unui comunicat al bancii.

La depozitele in lei pentru persoane fizice, reducerile sunt cu pana la 1,4 puncte procentuale, iar la cele in valuta cu pana la 0,5 puncte procentuale, in functie de suma si de perioada.

Cea mai mare rata a dobanzii pentru depozitele in lei este 9,25% pe an si este pentru sume mai mari de 10.000 lei economisite pe o perioada de 6 luni.

La economiile in euro, bonificarea maxima acordata este de 3,50% pe an si se acorda pentru transe peste 10.000 de euro cu maturitate de 12 luni.

De asemenea, dobanzile bonificate la depozitele standard in lei pentru persoanele juridice au fost ajustate cu valori cuprinse intre 2 si 2,2 puncte procentuale, iar la depozitele standard in euro cu valori cuprinse intre 0,25 si 0,50 puncte procentuale.

Dobanzile bonificate la Contul Ideal BCR si contul Ideal Micro BCR in lei au fost ajustate cu valori cuprinse intre 0,85 si 2,2 puncte procentuale, iar pentru valuta ajustarile au fost cuprinse intre 0,25 si 0,50% puncte procentuale.

“Reducem dobanzile la depozite avand in vedere trendul descrescator al ratelor de dobanda indicative de pe piata interbancara, precum si posibila reducere in continuare a dobanzii de referinta de catre BNR” a declarat Florian Dangl, director executiv directia administrarea bilantului BCR.

De asemenea, de la inceputul lunii august BCR are doua oferte promotionale, pe o perioada limitata de timp: pentru depozitele la 6 luni in lei cu dobanda fixa, dobanda bonificata este de 10% pe an, indiferent de transa si pentru cele la 6 luni in euro cu dobanda fixa, dobanda bonificata este de 3,50% pe an, indiferent de transa.

sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 16:28 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov