Circa 220 de precontracte au fost semnate la Project Expo - stiri ultima ora -
















Circa 220 de precontracte au fost semnate pe durata celor trei zile de desfasurare a targului imobiliar Project Expo, dedicat programului "Prima Casa", organizatorii evenimentului estimand circa 15.000 de vizitatori, a declarat directorul general al targului, Sorin Sararu.

"Multi dintre participantii la eveniment au venit hotarati sa-si cumpere prima casa. Toti cei 220 de vizitatori care au semnat precontractele au platit cu bani cash", a afirmat Sorin Sararu, citat de NewsIn.

Oamenii au fost interesati in primul rand de ofertele care s-au incadrat in programul "Prima Casa", astfel incat cele mai solicitate locuinte au fost garsonierele si apartamentele cu doua camere.

In functie de zona, suprafata construita si finisajele oferite de dezvoltator, pretul garsonierelor s-a situat intre 26.000 de euro si 83.000 de euro, TVA inclus, cel al apartamentelor cu doua camere intre 44.000 de euro si 105.000 euro, iar cel al apartamentelor cu trei camere intre 62.000 de euro si 132.000 de euro. In ceea ce priveste casele, preturile acestora variaza intre 44.000 de euro (TVA inclus) si 150.000 de euro.

Toti cei 50 de expozanti, dezvoltatori si agentii imobiliare, au pus la dispozitia vizitatorilor aproximativ 9.000 de locuinte noi. In cadrul evenimentului, dedicat exclusiv celor care pot beneficia de programul "Prima Casa", dezvoltatorii au venit cu oferte diverse, cum ar fi masini cadou si apartamente care pot fi reconfigurate in functie de necesitatile clientului.Chiar daca dezvoltatorii prezenti la targ au afisat reduceri chiar si de pana la 20%, multi dintre vizitatori sunt de parere ca preturile locuintelor noi au crescut odata cu inceperea programului „Prima casa”. "Se umbla la tehnicile de marketing, iar preturile sunt tot mari. Firma spune ca face reduceri, insa nu este deloc asa", a declarat un vizitator prezent la targ.

Cea de-a treia editie a targului imobiliar Project Expo a avut loc in intervalul 17-19 iulie la Palatul Copiilor din Capitala. Prima editie a targului imobiliar Project Expo s-a desfasurat in intervalul 6-8 martie, cea de-a doua in perioada 29-31 mai, urmand ca in 18-20 septembrie sa fie organizata o alta expozitie similara. "Deja standurile au fost inchiriate in proportie de 60% pentru urmatoarea editie din octombrie", a precizat directorul general al targului, Sorin Sararu.

sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 17:35 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov