Dupa ce a fost prins ca si-a angajat o armata de consilieri, Boc se lauda acum cu reducerile de personal: Pleaca sapte, angajam unu



Premierul Emil Boc a anuntat joi, la postul public de radio, o noua asa-zisa masura anticriza: scaderea naturala a numarului de angajati.
Practic, masura nu inseamna ca Executivul trebuie sa faca ceva, ci numai sa astepte ca o parte din angajati sa plece din sistem, iar in locul lor sa se faca mai putine angajari.

''Am preferat o scadere naturala a numarului bugetarilor. Si am spus: de fiecare data cand pleaca sapte oameni din sistem se angajeaza doar unul. Asta inseamna ca, in timp, facem o reducere naturala a numarului personalului bugetar care este, intr-adevar, in multe domenii, excedentar. Aceasta regula - pleaca sapte, angajam unu - se aplica la nivelul intregului sistem, nu individual, in fiecare institutie'', a precizat Emil Boc.

El a afirmat ca este sarcina ministrului, a ordonatorului de credite si a administratiilor locale sa gaseasca solutii pentru punerea in practica a acestei masuri. O alta masura anuntata de Executiv inca de la inceputul anului este reducerea cu 20% a cheltuielilor de personal, a amintit Emil Boc, care a fost nevoit insa sa recunoasca faptul ca pana in luna iulie cheltuielile sunt mai mari decat in 2008.

sursa:www.politico.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 19:53 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov