Top manageri On The Move

Avon si-a numit cel mai tanar vicepresedinte din istoria saAngela Cretu a fost promovata dupa patru ani si jumatate ca lider al Avon Romania si Europa de Sud-Est, in pozitia de vicepresedinte business model inovation in cadrul Avon New York.
Angela Cretu, 34 de ani, va conduce la New York o echipa de specialisti care se va ocupa de crearea si implementarea noilor tehnologii in modelul de business Avon.Responsabilitatile pentru Romania si Moldova vor fi preluate de catre Razvan Diratian, in prezent business development manager in cadrul companiei. Dupa 10 ani in cadrul Avon Romania, Diratian va conduce cele doua tari din pozitia de commercial director.



Tiriac Holdings si-a luat director de operatiuni cu experienta pe Wall Street

Omul de afaceri Ion Tiriac, care detine holdingul ce ii poarta numele, a adus la conducerea grupului un al doilea manager de pe Wall Street,Stelian Dragan ce va ocupa functia de COO (director de operatiuni).

Stelian Dragan a lucrat anterior la fondul de investitii Global Finance, fiind recrutat in ianuarie pe pozitia de investment director in cadrul fondului de private equity elen.

Inainte de a se alatura echipei locale a Global Finance, Dragan a lucrat timp de peste opt ani pe piata financiara internationala, in cadrul unor grupuri precum Bear Stearns si Deutsche Bank Securities (divizia de investment banking a bancii germane Deutsche Bank).

Director general la numai 27 de ani
Romania Compania G4S Romania, filiala locala a celui mai mare grup de securitate din lume, a numit-o pe Alice Tarsea,27 de ani, in functia de director general, post nou creat.
Din noua pozitie, Tirsea va coordona managementul celor trei divizii ale companiei, respectiv Cash Services, Security Services si Security Systems.
Anterior numirii in functia de director general, Tirsea a ocupat postul de director general executiv al diviziei de Cash Services.






EuroIns Romania, doi noi directori generali


EuroIns Romania a numit doi directori generali la conducerea companiei, Alin Bucsa (foto) si Dan Bold, care urmeaza sa-si intre in atributii imediat ce vor primi autorizare din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Cei doi directori generali ai companiei il inlocuiesc pe Bogdanel Petrisor Stan, care a decedat la sfarsitul lui mai.








Reorganizare in echipa Tiriac
Catalin Gavra a parasit functia de director general TiriacAuto pe care a ocupat-o timp de un an, in timp ce Dragos Draghici, director general al Hyundai Motor si Premium Auto (Land Rover, Jaguar), a preluat si sefia Romcar (Ford) si M Car Trading (Mitsubishi).

Gavra a preluat functia de director general al TiriacAuto pe 01 iulie 2008, avand ca responsabilitati conceperea si implementarea strategiei de dezvoltare a retelei de distributie si service TiriacAuto, la nivel national.








Directorul de marketing al Snack Attack a ales berea in locul alimentelor


Maria Gavrilescu care pana recent ocupa functia de marketing manager al lantului de restaurante fast-food Snack Attack, a renuntat la aceasta pozitie pentru cea de junior channel manager in cadrul unei multi-nationale din industria berii.

Cea care o va succeda pe Maria Gavrilescu este Oana Negru, care a plecat acum 4 ani de la Snack Attack pentru a-si face propria agentie de publicitate.






sursa:www.wall-street.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 12:03 by Dl. Calin and filed under , , | 6 Comments »

6 comentarii:

Mrs Aisha Bukafia spunea... @ 13 iulie 2016 la 11:03

O zi buna pentru oamenii buni din România, vreau să împărtășesc mărturia mea despre modul în care o mamă bună margaret pedro m-au ajutat și de a schimba viața toată familia mea, cu o cantitate mare de împrumut, numele meu este Aisha Bukafia, am fost o dată victimă creditorii fals care ma promit, dar ma dezamagit. i-au pierdut 5,000euro, atunci când am aplicat pentru 25,000euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în procesul am pierdut daugther meu. Nu am putut suporta acest lucru se întâmplă din nou, m-am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, margaret pedro că în cele din urmă ma ajutat să asigure un împrumut în compania ei (MARGARET PEDRO DE ÎMPRUMUT COMPANY) si am primit suma exactă am solicitat și am fost atat de fericit. Mamă bună, eu doresc să folosească această ocazie pentru a spune vă mulțumesc, și Allah continua să vă binecuvânteze. Îmi place, de asemenea, să folosească această oportunitate de a sfătui colegii români, că, dacă aveți nevoie de un împrumut reală și doresc să obțină un împrumut rapid la o rată a dobânzii de 2%, înregistrați numai prin margaret prin e-mail pedro: margaretpedroloancompany@gmail.com De asemenea, puteți contactați-mă prin acest e-mail, mrsaishabukafia@gmail.com. pentru mai multe informatii.

Unknown spunea... @ 22 august 2017 la 13:51

Numele meu este doamna Ruth Edwin, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâta datorii, eram atât de confuz și de frustrat de cum
Să citim datoriile imense. Într-o zi, trecând prin Internet, am dat peste o mărturie (doamna Ayu Ahmed) despre cum doamna Mary William ia ajutat cu un împrumut. Așa că am solicitat un împrumut de 50.000 de euro, cu o perioadă de 5 ani de la Companie prin poștă (marywilliam902@gmail.com)
Când am aplicat împrumutul, am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că, dacă am primit împrumutul. Voi lăsa lumea să știe ce a făcut pentru mine, spre marea mea surpriză
Mai puțin de 24 de ore, împrumutul meu a fost acordat la o rată a dobânzii de 2%. Acum am dat datoria soțului meu și am început o nouă viață și o afacere de-a mea
proprie. Tocmai mi-am făcut juramintele.
Deci, dacă doriți vreun tip de împrumut de până la 2%, Dacă sunteți interesat, puteți contacta mama bună pe e-mailul ei. (marywilliam902@gmail.com)

VA MULTUMESC TUTUROR

Anonim spunea... @ 22 septembrie 2017 la 06:17

Căutați un împrumut autentic? Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "AVANT CREDIT" oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Acordăm o sumă maximă de 500.000.000,00 în următoarea monedă: Dolari SUA, Euro și Marii Britanii Mari. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul (sarahmichael385@gmail.com)

DATE APLICABILE

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția actuală în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma împrumutului necesară:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumesc.

Unknown spunea... @ 9 noiembrie 2018 la 12:25

Salut,
am primit împrumutul meu de la doamna Loana George CEO-ul GARANȚIE TRUST ÎMPRUMUT Numele meu este Wulan Sari, eu sunt o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. Am pierdut circa 55.000 euro pentru că am nevoie de un capital mare de 170.000 de euro. aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut aproape fiul. Nu pot rezista asta din nou. în urmă cu două luni, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, Doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut la o companie. bun mamă Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și poate ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuare. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui că există o mulțime de escrociri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați repede un împrumut, pur și simplu intrați cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com . cand am intrat in contact cu mama Loana George am fost atat de fericita pentru a avea succes in imprumut, asa ca am decis sa impartasesc marturia mea pentru ai ajuta pe ceilalti sa obtina imprumutul, puteti contacta Loana George prin email:
loanageorge11@gmail.com
 dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Unknown spunea... @ 9 noiembrie 2018 la 12:27

O zi buna,
  Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
GUARANTEE TRUST LOAN sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu rata dobânzii la prețuri accesibile și vreau să știți că împrumutul Garanția Trust va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falsi, vă asigur aici 100% că Garanția creditelor TRUST sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?
  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Loana George, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, o femeie de afaceri internațională și un împrumut care a oferit împrumuturi. Vreau, de asemenea, să știți că Împrumutul de garanție nu a fost niciodată implicat în nici o activitate de fraudă.

Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

În decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George,

Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Loana George și poate ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze doamna Loana George. cand am intrat in contact cu mama doamna Loana George, am fost atat de fericit ca am luat imprumutul meu cu succes in contul meu, doar cu (Taxa de aplicare a creditului meu)

așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții aici în Romanias să obțină împrumutul lor, puteți contacta doamna Loana George prin EMAIL: loanageorge11@gmail.com

De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toți românii că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă doar prin doamna Loana George,

și o puteți contacta prin e-mail: (loanageorge11@gmail.com).
 De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (sariwulan3600@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Luta Roxana spunea... @ 10 mai 2019 la 22:26

Salutari,
Numele meu este Luta Roxana din Bistrita, vreau sa folosesc acest mediu pentru a sfatui pe toti sa fie atenti la cum sa obtina un imprumut pe internet, atat de multi creditori aici sunt toti escrocii si sunt doar acolo sa te eschiveze de toti banii tai. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut în jur de 1300 de euro la început, fără a lua împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

Slava lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără nici un stres, ma încurajat să mă aplice. Am solicitat un împrumut de la doamna Ivana Pedro și am primit împrumut de 25.000 de euro pentru care am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit un împrumut pentru mai puțin de 24 de ore și la o rată a dobânzii de 2% fără colateral. Sunt foarte fericit să fiu salvat de sărăcie.

așa că voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a contacta
Dna Ivana Pedro, prin e-mail: (ivanapedro85@gmail.com)

De asemenea, puteți să mă contactați pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov