Millennium Bank a lansat un nou credit ipotecar cu dobanda variabila

Portughezii de la Millennium Bank au lansat un credit ipotecar a carui dobanda variabila este calculata pe baza indicelui ROBOR sau EURIBOR la 3 luni plus o marja ce incepe de la 6,5% si depinde de procentul din valoarea imobilului ipotecat pe care il finanteaza banca prin credit.

Comisionul de administrare al creditului perceput de Millennium Bank este zero, iar clientii beneficiaza si de o asigurare de viata.

Recent Millennium Bank a inceput sa dea credite prin programul Prima Casa, numai in moneda europeana, la o dobanda egala cu rata EURIBOR la 3 luni, plus 4 puncte procentuale.Aceasta este prima campanie realizata de Millennium Bank impreuna cu agentia de publicitate Ogilvy&Mather, care a fost recent desemnata agentia de brand a bancii. Campania de publicitate se va desfasura prin intermediul canalelor TV, print, online, outdoor si indoor. Ogilvy&Mather a creat conceptul publicitar, iar agentia Initiative Media s-a ocupat de achizitia spatiului media pentru campanie.

Millennium Bank, subsidiara grupului portughez Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata bancara din Romania in octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara, iar in prezent, banca are 73 de unitati.

sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 11:38 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov