Monica Anghel face show cu Mihai Bendeac

Monica Anghel va colabora cu actorul Mihai Bendeac intr-o noua emisiune de divertisment, la Antena 1, informeaza cotidianul.ro.

Monica a refuzat astfel propunerea de a ramane alaturi de cei de la Divertis, pe care ii vom vedea in acest sezon pe PROTV. De altfel, producatorul emisiunii lui Mihai Bendeac este Dan Paduraru, fostul producator al Divertisilor, noteaza cotidianul.ro.

“M-a socat ca nu a trebuit sa duc munca de lamurire cu ea. Increderea ei ma obliga foarte tare si ii multumesc pentru asta. Monica Anghel va face in emisiune numai acele lucruri care ii plac foarte tare. Ea poate sa faca orice, muzica, actorie... Daca vrea sa danseze, poate sa danseze. Poate sa faca absolut orice ii va placea”, a declarat simpaticul comediant, potrivit publicatiei citate.

In urma cu o luna, Mihai Bendeac anunta ca paraseste emisiunea Mondenii de la Prima TV, program in cadrul caruia actorul de altfel s-a consacrat. Bendeac a acuzat in acel moment relatia de comunicare cu producatorul emisiunii si faptul ca a fost obligat sa faca glume cu care nu era de acord.

sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 16:17 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov