Rompetrol ieftineste motorina si benzina

Compania Rompetrol, detinuta de kazahii de la KazMunaiGaz, va reduce, incepand de maine, preturile de referinta la motorina, cu 3 bani/litru, precum si tarifele la benzina, cu 4 bani/litru.

Astfel, benzina Efix 95 va avea un pret de 3,94 lei/litru, iar benzina Alto 101 va costa 4,55 lei pe litru.

De asemenea, preturile pentru motorina se vor modifica, motorina Efix Diesel va fi 3,75 lei/litru, iar motorina Diesel Alto 55 va costa 4,04 lei/litru, scrie NewsinPreturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.

Ultima modificare de preturi facuta de Rompetrol a fost in data de 5 septembrie, cand preturile de referinta la motorina au scazut cu 4 bani/litru, in timp ce pretul benzinei a ramas neschimbat.

Rompetrol Downstream opereaza in prezent peste 900 de statii, in 13 tari, dintre care peste 450 de benzinarii se afla in Romania.

The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding, pana in august 2007, cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.

De asemenea, la 26 iunie 2009, Dinu Patriciu a anuntat ca a vandut kazahilor restul de 25% din actiuni. Astfel, Grupul Rompetrol este detinut 100% de KazMunaiGaz.

sursa:www.wall-street.ro

parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 17:59 by Dl. Calin and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov