Salarii mai mici pentru generali si chestori de politie

Amiralii, generalii si chestorii generali de politie au fost coborati, in grila unica de salarizare, de la un coeficient de 9,4 la 9, in timp ce prim-adjunctul directorului SRI si SIE urca la 11 salarii minime pe economie, de la 10, la 35, potrivit ultimei variante a Legii unice

Astfel, seful Statului Major General, directorul STS si directorul SPP ar urma sa castige 11 salarii minime pe economie, mai mult decat parlamentarii, care au un coeficient de 9,6, in grila trimisa joi seara sindicatelor. Salariile directorilor SRI si SIE nu apar evidentiate in proiectul Legii unice de salarizare, relateaza NewsIn.

Soldatii ar urma sa castige, pe de alta parte, 1,5 salarii minime pe economie, iar un agent de politie cu grad de sergent major 1,7.
Un maistru militar principal cu studii superioare va castiga, potrivit acestei variante de lege, 2,55 salarii minime pe economie, ca si in vechea varianta de proiect.

Magistratii de judecatorie au castigat mai mult de un salariu minim in legea unica, dupa proteste

Guvernantii au decis sa majoreze coeficientii magistratilor in grila de salarizare a Legii unice pentru magistrati, in functie de gradele acestora, cresterea fiind intre 0,5 si 1, 3 salarii minime pe economie, potrivit ultimei variante de proiect.

sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 23:15 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov