'Toata lumea ii lasa sa moara de foame, e normal, doar sunt romani'

Adevarul.ro face publica pe plan local, o stire cutremuratoare: doi romani sunt abandonati intr-o furgoneta, de mai bine de cinci zile, pe drumul RD 1083 din estul Frantei, iar nimeni nu ii ajuta din cauza nationalitatii.

Sambata dimineata, o duba inmatriculata in Romania a fost implicata intr-un accident intr-un sens giratoriu intre orasul Bourg si Saint-Étienne-du-Bois. La 5.30 ora locala, autovehiculul a lovit bordura centrala a giratoriului si a iesit de pe carosabil. Politia a venit si a constatat accidentul, dupa cum arata publicatia franceza Le Progres, citata de cotidianul roman.

Romanii care nu vorbesc limba franceza nu au primit niciun ajutor din partea autoritatilor, dar nici din partea angajatorului, fiind nevoiti sa doarma ultimele cinci nopti in furgoneta. Desi la numai 50 de metri de locul unde este blocata duba, se afla un service auto, angajatii refuza sa ofere reparatii gratuite si dau vina pe angajatorii care nu le-au platit asigurare celor doi soferi romani.

Locuitorii din zona au ramas la fel de indiferenti. “Toata lumea ii lasa sa moara de foame, e normal, doar sunt romani”, a declarat chelnerita unui bar din apropiere, potrivit Le Progres.

Potrivit Adevarul.ro, Ambasada Romaniei de la Paris nu cunoaste detalii despre acest caz.

sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro

Posted on 16:49 by Dl. Calin and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov