Regele Playboy: 'Nevasta-mea m-a inselat!'

Fondatorul revistei Playboy a marturisit ca unul dintre motivele care l-au determinat sa depuna actele de divort de sotia sa, Kimberley Conrad, a fost acela ca a fost inselat.

Pe langa faptul ca i-a pus coarne, femeia l-a dat in judecata pe Hefner si ii cere despagubiri de ordinul milioanelor de dolari pentru ca ar fi ramas fara casa dupa ce sotul sau a decis sa vanda locuinta in care statea, ceea ce l-a determinat pe "Regele Iepurasilor" sa divorteze dupa o casnicie de mai bine de 11 ani, potrivit Cancan.

"Desi ne-am despartit acum mai mult timp, eu acceptasem sa ramanem casatoriti de dragul copiilor si pentru ca ea ma rugase", a declarat Hef, care se declara cu mana pe inima un sot fidel, insa nu poate spune acelasi lucru si despre fosta sa partenera de viata.

"Inca de la inceputul casniciei m-a inselat. Il cunosc pe acel barbat insa nu ii voi dezvalui identitatea", a mai spus americanul.

Hugh Hefner s-a casatorit cu Kimberley Conrad in 1989 cand aceasta a fost Playmate of the Year si impreuna au doi copii, Marston (n 9 aprilie 1990) si Cooper (n 4 septembrie 1992).

Reportajul E! True Hollywood Story a remarcat ca celebra Playboy Mansion a fost transformata intr-un camin adecvat unei familii. Totusi, dupa ce s-a despartit de Conrad in 1999, Hefner a inceput sa aduca femei tinere si frumoase in Mansion, intalnindu-se cu sapte fete in acelasi timp; printre care, Brande Roderick, Izabella St. James, Tina Marie Jordan, Holly Madison, Bridget Marquardt si Kendra Wilkinson. Seria de reality TV The Girls Next Door au descris in detaliu viata de la Playboy Mansion a lui Madison, Marquardt si Wilkinson.

In prezent, Hefner iese cu gemenele identice de 19 ani, modelele Karissa si Kristina Shannon, dar, conform The Telegraph, Hef este de fapt single, dupa despartirea de "Iubita nr. 1" Holly Madison.

sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 16:33 by Dl. Calin and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov