Topul celor mai ieftine locuinte noi finalizate din Bucuresti si Ilfov

Dupa ce in primul semestru preturile apartamentelor noi din Bucuresti, exprimate in moneda euro, au scazut cu pana la 40%, cele mai ieftine locuinte finalizate au ajuns sa coste mai putin de 30.000 euro, arata o analiza realizata de Wall-Street.

  • Locul 10 – 45.000 euro. La 45.000 euro poate fi cumparat un apartament cu doua camere in zona Militari sau in Berceni, potrivit imobiliare.ro. Astfel, un apartament cu doua camere, situat la parterul unui bloc din complexul Militari Residence, costa 45.000 euro, pret negociabil. Locuinta are o suprafata construita de 50 mp si face parter dintr-un bloc cu sase etaje. Tot la 45.000 euro, poate fi achizitionat un apartament cu doua camere, cu o suprafata utila de 55 mp, semidecomandat si aflat la mansarda. Imobilul este amplasat in cartierul Berceni, in apropiere de statia de metrou IMGB 1.

  • Locul 9 – 44.980 euro. O garsoniera cu o suprafata utila de 37 mp, amplasata in zona Chitila, are un pret de vanzare de 44.980 euro, potrivit portalului imobiliare.ro. Locuinta se afla la etajul unu, intr-un bloc cu trei etaje plus mansarda, finalizat in 2009. Dispune de centrala proprie de incalzire si de aer conditionat, iar finisajele sunt la alegerea cumparatorului, fiind incluse in pret.



Locul 8 – 39.000 euro plus TVA. O garsoniera in ansamblul Rasarit de Soare, dezvoltat de Conarg in cartierul Titan, in apropiere de hypermarketul Auchan, are un pret de pornire de 39.000 euro plus TVA (5%). In total, proiectul Rasarit de Soare cuprinde 988 de apartamente dispuse in sapte blocuri cu cate 11 etaje. Dezvoltatorul Conarg a mai finalizat in Bucuresti si proiectul Quadra Place, amplasat in apropiere de Gradina Botanica.

  • Locul 7 – 40.000 euro. In orasul Pantelimon, o garsoniera cu o suprafata de 50 mp, cu balcon si loc de parcare suprateran costa 40.000 euro cu TVA inclus, potrivit MagazinulDeCase.ro. Locuinta face parte dintr-un bloc cu patru etaje, finalizat in 2008 si este situata la etajul unu, avand centrala proprie de incalzire. Apartamentul are toate actele facute, balconul inchis cu geam termopan si unit cu camera, apometre, usa metalica, gresie, faianta, parchet laminat si tavane false. Tot la 40.000 euro poate fi cumparata o garsoniera in cartierul Berceni, in apropiere de metroul IMGB, potrivit portalului imobiliare.ro. Locuinta are o suprafata utila de 31 mp si se afla la primul etaj, intr-un imobil cu doua etaje.
sursa:www.9am.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 11:09 by Dl. Calin and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov