Geoana spune ca motivele pentru care a parasit CSAT-ul nu au legatura cu decizia CCR

















- Stiri politice -
Imediat dupa anuntarea deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei, potrivit careia cooptarea presedintelui Senatului in CSAT este neconstitutionala, liderul PSD, Mircea Geoana (foto), a declarat ca decizia sa de a se retrage din respectivul organism nu a avut nicio legatura cu hotararea luata de magistrati.
"Orice decizie a CC trebuie respectata si acest lucru este obligatoriu pentru noi toti. Motivele mele de a parasi CSAT condus de Traian Basescu sunt cele mentionate la momentul potrivit. Nu are nicio legatura cu decizia de astazi. Sunt absolut hotarat sa dam CSAT, incepand de anul viitor, rolul pe care trebuie sa-l aiba in arhitectura puterii de stat din Romania”, a declarat Geoana.
El a sustinut ca nu este genul de om care sa ia "decizii pe anticipatii mai mult sau mai putin educate sau informate".
"De aceea, din punctual meu de vedere, cred ca idea in sine, de a coopta intr-o forma sau in alta, conducerea Senatului in decizii mari de politica externa este o idee care este buna in continuare. Eu nu abandonez", a mai spus Geoana.

sursa:www.politico.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 11:44 by Dl. Calin and filed under , , | 1 Comments »

1 comentarii:

Radu spunea... @ 9 iulie 2009 la 07:46

Decizia CCR a fost secreta pana la data pronuntarii ei, asa ca nu cred zvonurile ca stia Geoana ce sa o se decida. Mai degraba ii inteleg pozitia tinand cont de atitudinea lui Basescu cu privire la retragerea trupelor din Irak..

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov