Romania sub ape..

Imaginile primite de la utilizatorii site-ului nostru arata dimensiunea dezastrului provocat de fenomenele meteo extreme care s-au abatut peste Romania.





Suvoaiele au maturat tot in cale, masinile au inotat prin apa de aproape jumatate de metru, "proiectilele" de gheata cazute din cer au distrus culturi intregi. Acesta este bilantul ultimului cod galben. Iar meteorologii avertizeaza ca este abia inceputul.

Strazi intregi din Slobozia, Focsani si Sinaia au fost inundate. Deasupra orasului Alba Iulia s-au rupt norii si aproape instantaneu orasul semana cu Delta. Unii au facut haz de necaz si au iesit la pescuit, chiar in mijlocul strazii transformate in rau.

O furtuna puternica s-a abatut si asupra mai multor sate din judetul Ialomita, iar grindina a acoperit recoltele si gospodariile oamenilor. Imaginile din galeria foto alaturata graiesc de la sine.

Si la Brasov a plouat torential. Volens nolens masinile s-au transformat in barci, asa cum se poate observa in ultimele poze din galeria foto primita de la utilizatorii stirileprotv.ro.

sursa:www.stirileprotv.ro
parteneri:www.reklama360.ro
Posted on 17:10 by Dl. Calin and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cazare Brasov